Румен Гунински, син на кмета на Правец, вдигна пищна сватба миналата събота в родния си град. Неговата избраница е популярното лице на музикална телевизия ФЕН ТВ Лилия Господинова. Въпреки работните си задължения двамата успяха да организират венчавката за няколко месеца. В момента Румен е мениджър на баскетболния клуб "Лукойл", а Лили освен като водеща, успешно завършва и четвърти курс в УНСС и скоро ще бъде бакалавър в специалността "Международни икономически отношения".

Сватбената церемония беше като в приказките. На брега на езерото в Правец двамата влюбени си казаха съдбовното "да" пред погледите на най-близките си. Лично кметът на Правец, баща на младоженеца, венча младото семейство, което предизвика сълзи от щастие и радост в очите им. Сред гостите на церемонията се забелязваха и много ВИП-личности, които отрупаха младоженците с огромни букети и подаръци.

Времето беше благосклонно към новото семейство Гунински, на което със сигурност ще му върви "като по вода". Няколко часа преди сватбата се изрази голяма буря, която за щастие постепенно намаля и спря непосредствено преди заветния час на церемонията.

В балната зала на хотел "RIU Pravets Resort" гостите с нетърпение очакваха появата на младоженците. По стар български обичай тъщата и свекървата посрещнаха младото семейство. С ритването на менчето се падна бялото цветче - първата бъдеща рожба ще бъде момче. При разчупването на питката над главите на младоженците се оказа, че няма да има ясно изразен командир на бъдещия дом, тъй като парчетата бяха абсолютно равни.

Специални гости на Румен и Лили Гунински бяха музикантите от група "Мастило". Именно на тяхната песен "В ръцете ти е най-добре" двамата влюбени изиграха своя първи сватбен танц. За доброто настроение на всички присъстващи се погрижи и "Етрополски духов оркестър". За втори път гостите видяха щастливите сълзи на младата водеща, когато нейната свекърва официално я припозна като своя дъщеря.

Сватбеното тържество продължи до ранните часове на нощта, а финалът бе поставен с красива и цветна заря.