Навръх рождения си ден водещият на Национална лотария Захари Бахаров направи изненада за всички почитатели на предаването като представи най-новото попълнение в моментните игри – билетът „Лото Зодиак“.

„Лото Зодиак“ е първият билет от палитрата на Национална лотария, с който имате възможност да спечелите цели пет награди от 100 000 лева и то с помощта на вашата зодия. Закупувайки късметлийското талонче, играете в три игри и имате 16 шанса за печалба, а наградите, които крие са на обща стойност точно 11 270 000 лева.

Първата игра се състои от поле за изтриване с четири звезди. Под всяка от звездите има зодия и парична печалба. Ако зодията съвпада със символа на голямата зодия вдясно, печелите сумата изписана под зодията. Втората е на принципа на поле за изтриване с четири „Печеливши числа“ и поле за изтриване с 12 зодии.

Ако след изтриване някое от печелившите числа съвпада с някое от зодиакалните числа, печелите изписаната сума за това число. А третата игра е добре познатият на всички „Специален втори шанс“, в който участва всеки, регистрирал непечелившия си билет в сайта на Национална лотария: www.7777.bg