Балканската мега звезда Zeljko Joksimovic е новият член на журито в музикалното риалити „Гласът на Сърбия“, председател на което е примата на сръбската музика СЕСА. Изпълнителят на „Lane моје“, който ще изнесе своето запомнящо се шоу "Balkan Bazar" на 20 март в София, се присъединява към формата по изричното настояване на кралицата на Балканите. Така всички почитатели на СЕСА и Zeljko ще имат възможност да гледат любимите си изпълнители по сръбската телевизия всеки четвъртък и събота вечер. Самите те, дългогодишни близки приятели, решиха първи да съобщят новината, публикувайки в социалните мрежи свое селфи от студиото на „Гласът на Сърбия“.

Концертът на златния глас на Балканите е на 20 март в Зала 1 на НДК. Публиката ще има възможност да се наслади на шоуто "Balkan Bazar", което е специално създадено да покаже многостранните таланти на Zeljko Joksimovic и магичната сила на балканската музика. Ще прозвучат също и най-големите му хитове - "Ljubavi", "Lane moje", "Supermen", "Stihija" и "Nije ljubav stvar". Напомняме, че след изключителния концерт на CECA през ноември у нас, очарована от българската публика, именно тя препоръча на Zeljko да реализира колкото се може по-бързо мега спектакъла си и у нас. Билети за концерта могат да бъдат закупени на цени: от 30 до 60 лева в мрежата на Eventim. Начало 20:00 часа.

Повече информация за концерта на Zeljko Joksimovic можете да откриете във facebook на адрес: https://www.facebook.com/ZELJKOJOKSIMOVICinSofia . Основен медиен партньор на събитието е Balkanika MTV. С медийната подкрепа на: в. Стандарт, в. Телеграф, Actualno.com, Iwoman.bg, Mail.bg, BLife.bg, Meloman.bg, Dama.bg, VsichkiOferti.bg, Starlette Magazine, радио Беркк-М, радио и ТВ Кракра.