• Глобалната маркетингова кампания на Visa, с участието на суперзвездата на футбола, помага на феновете да не пропуснат нито миг от най- вълнуващото събитие това лято
• Visa се грижи за преживяването на феновете по време на футболния мач с иновативни платежни технологии

Сан Франциско, 21 юни 2018 г.: Visa, официалният партньор на FIFA, „върна на стадиона“ професионалния футболист Златан Ибрахимович като лице на глобалната й маркетингова кампания за Световното първенство по футбол в Русия.
„Обявявам на света, че съм част от Световното първенство по футбол през 2018 г. в Русия – сега Visa помага на мен и всички фенове да участваме в първенството. Visa е иновативна компания. Аз също съм иновативен. Заедно помагаме на феновете да не пропуснат нито един момент от Световното първенство по футбол“, сподели Златан Ибрахимович, звезден спортист и легенда от световните първенства по футбол през 2002 и 2006 г.

Независимо дали присъствате на живо на Световното първенство в Русия или гледате мачовете от вкъщи, бързите и лесни плащания на Visa дават възможност на феновете да не пропуснат нито един момент от надпреварата. Благодарение на над 3500 терминала и 1000 мобилни пункта, оборудвани с най-новите методи за плащане, в Русия феновете прекарват по-малко време в чакане и са фокусирани по-дълго в играта на терена.

Златан Ибрахимович се присъединява към списъка на световните медийни инфлуенсъри, за да гарантира, че феновете няма да пропуснат нито миг от първенството (Fear of missing out). Основна роля в глобалната маркетингова кампания на Visa играят петима инфлуенсъри в сферите на футбола, лайфстайла и модата. Няколко участници ще бъдат включени в различни кампании и ще демонстрират на милионите си последователи как иновативната платежна технология на Visa помага на феновете да бъдат въвлечени в емоциите на първенството.

Без кеш от началото до финалния мач

На стадиона феновете могат да се разплащат с безконтактни кредитни и дебитни карти Visa и да използват мобилни платежни услуги през безконтактни терминали. Visa също така предоставя на феновете в Русия възможността да закупят иновативни аксесоари за бързи, лесни плащания, без да използват пари в брой:
• 6 500 пръстени за разплащане
• 30 000 ленти за разплащане
• символични предплатени безконтактни карти Visa
За да проследите последните новини около дейностите на Visa за Световната купа по футбол, може да се включите с хаштага #PayLikeZlatan, както и да се присъедините към профила на Visa в Instagram @Visa_US и да станете част от 31 млн. последователи на Златан в Instagram на @iamzlatanibrahimovic или посетете Visa.com