Четвъртият сезон на шоуто по bTV – начело по гледаемост с почти тройна разлика
Близо 1.5 млн. зрители проследиха първия епизод на „България търси талант”, което означава близо три пъти повече от зрителите, проследили програмата на втората в класацията телевизия. Малко преди 22 часа пикът в зрителиския интерес достига 1 757 590 зрители, което е с над 1.3 млн.зрители повече от тези на Нова, сочат данните на ГАРБ за 15 март. Резултатите от първия епизод на вчерашното шоу са по-високи от старта на миналогодишния сезон на култовото шоу (вижте приложените графики). По време на излъчването на шоуто в ефир феновете на „България търси талант” разгорещено обсъждаха тазгодишните участници и жури във фейсбук страницата на предаването.

Най-много виртуални овации обра малката Поля, чиято снимка има над 11 600 харесвания, изкуството на баланса, с което Методи Методиев впечатли, събра 6500 лайка, а танцът на изключителния Пламен от Варна събра 5500 лайка.
Емоциите и вълненията във втория епизод довечера по bTV ще бъдат още по-големи, а изненадите тепърва предстоят. На сцената ще излезе момче, което прикрива своята самоличност и не иска да даде никаква информация за себе си, но ще смае журито и зрителите с уникалните номера с карти, които умее. Изпълнението на латино танцьори ще вдигне залата на крака и ще спечели одобрението на оценяващите, а певческите способности на две млади момичета ще ги накарат да останат без думи.

Сред фаворитите на журито в този епизод ще са и младежки духов оркестър и мъжоретен състав, които ще ги впечатлят особено много. Именно тяхното изпълнение ще накара Иво Сиромахов да каже, че обича хора, които работят в отбор, а те го правят с лекота и настроение. В шоуто довечера ще вземат участие още имитатори, музиканти, рапъри и още автори на интересни номера. Кулминационният момент в епизода ще бъде изпълнението на младежка рок група, която ще накара един от представителите на журито да натисне „Златния бутон” и да ги изпрати директно на полуфинал. Тези и още много вълнуващи изненади от „България търси талант” зрителите ще могат да гледат довечера от 21:30 часа по bTV.