Звездният репортер Боби Стар не успя да издържи на красивите момичета от конкурса на Слави „Мис Левски Г“ и скочи в обятията на пловдивската красавица Полина Алатинова. Разбира се, не става дума за любовен романс, а за нова песен. Боби явно е решил да се изявява и в музикалното поприще, като приятелката му Християна Лоизу, и е създал песен със заглавие „Искам те гола“. Музиката и текстът са негови и на тийн идола на младото поколение - певецът VessoU.

“Исках да направя песен, която хем да е провокативна, хем да носи послание. В случая става дума за една огнена страст между двама човека, които са освободени един спрямо друг, но накрая жената напуска мъжа и той остава сам и безпомощен. Това е често срещана случка от нашия живот.“, разказва Боби Стар Репортерс.

И допълва: „Знам, че не съм професионален певец, но вече взимам уроци по музика, отделно се уча да свиря на пиано. Мисля, че напредвам с всеки изминал ден. Искам да покажа на хората, че трябва да следват целите си и да се борят всеки ден. Ако цял живот се подготвяш за големия „лъвски скок“, той може и да не дойде. Затова с малки крачки и без притеснения действай - нямаме време за губене.“

Звездният репортер е част от екипа на Слави Трифонов още от създаването на телевизията, като имаше рубрика във „Вечерното Шоу на Слави“. Малко по-късно успя да създаде и собствено предаване, което продължи един сезон. В момента Боби е решил да покорява нови хоризонти.

„Изминалата година беше трудна за всеки един от нас, но аз следвах най-простия съвет: „Ако имаш лимон, направи си лимонада.“. Така успях да осъществя няколко големи идеи и с парите от тях направих мое собствено студио. Вече е време за нови продукции.“, споделя с усмивка на лице Боби Стар.

Напомняме ви, че преди повече от година репортерът пусна първата си песен, която се казваше „Гранатомета“. Явно е решил, че и това поприще е за него. А до къде ще стигне - предстои да разберем.