Теленор предлага отстъпка на избрани аксесоари в Дните на фитнес аксесоарите от 1 до 10 февруари. Освен отстъпка на определени продукти, клиентите ще получават и подарък бутилка за вода с всяка поръчка през електронния магазин Купи онлайн.

По време на Дните на фитнес аксесоарите умната фитнес гривна Garmin vivosmart 4 се предлага на цена 251,99 лв. в брой или 12,14 лв. месечно при сключване на договор за допълнителен лизинг за 24 месеца към настоящ договор за мобилни услуги за частни клиенти, абонати на Теленор поне от 10 месеца.

До 10 февруари умната фитнес гривна Xiaomi Mi Band 3 се предлага за 62,99 лв. в брой или 3,14 лв. месечно при сключване на договор за лизинг за 24 месеца към настоящ договор за мобилни услуги за частни клиенти, абонати на Теленор поне от 10 месеца.

Сред продуктите, които ще получат намаление като част от Дните на фитнес аксесоарите са също часовникът Huawei Watch GT, спортните гривни TCL Moveband и Huawei Color Band A2 , както и умният кантар Huawei Body Fat Scale.

Договор за допълнителен лизинг е възможно да бъде сключен само в магазините на оператора и официалните му партньори.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор, включително и за условията на допълнителния лизинг за аксесоари и ограниченията в ползването му, е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg , чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.