На 10 октомври 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Живко Николов“ кв. „Редута“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Кобилино бранище“ от ул. „Кутловица“ до ул. „Петър Богдан“
по ул. „Живко Николов“ от ул. „Марагидик“ до ул. „Юндола“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кутловица“№29.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 10 октомври 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Николай Хайтов“ жк. „Дианабад“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Николай Хайтов“ от ул. „Крум Кюлявков“ до ул. „Тинтява“
бул. „Драган Цанков“ №46 и бл. 1  

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Николай Хайтов“ №32

На 10 октомври 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 24  с. Мърчаево се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 24, по ул. „Церова поляна“ от ул. „Цар Симеон I“ до ул. „Черешова градина“  

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 24 ъгъла с ул. „Цар Симеон I“

На 10 октомври 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Витошка зорница“  кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Витошка зорница“, ул. „Света Петка Българска“, бул. „Черни връх“ №181, №181Д, №183, №185

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Витошка зорница“ ъгъла с ул. „Света Петка Българска“

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!