Откриха телата на четиримата загинали при авиокатастрофата в Северна Македония. Тленните останки са откарани в Съдебна медицина, за да бъдат освидетелствани, съобщава Нова Телевизия.

"Колегите от Република Северна Македония са успели да стигнат до мястото на катастрофата на самолета. Там на място са открити 4 тела", потвърди българският вътрешен министър Младен Маринов.

Експерти все още извършват оглед на мястото на произшествието. Очаква се прокуратурата да даде повече информация за новите разкрития около фаталния инцидент, при който загина българско семейство с две деца. На борда на малкия самолет "Чесна" са били 49-годишен мъж, жена и двете им дъщери - на 14 и 18 години. Те тръгнали от Охрид към София, но попаднали в лошо време. Машината изчезнала от радарите минути след 16 ч. местно време във вторник.

Катастрофата става в района на връх Солунска глава, в планина Якубица, на около 30 км южно от Скопие. Още във вторник вечерта мястото беше облетяно от хеликоптeри, но спасителите само са регистрирали останките от машината. Рано в сряда сутринта издирвателната акция беше подновена.