Lidl отново ще изненада своите потребители с възможност за вълнуващи награди в началото на лятото. През юли веригата ще зарадва 33 от своите клиенти с Lidl ваучери, всеки на стойност 3000 лв. Кампанията се организира за втора поредна година от Лидл България, като през 2018 г. хиляди потребители пробваха своя късмет и се съревноваваха за примамливата награда.

Всички желаещи да се преборят за една от наградите трябва да пазаруват през юли в магазините на веригата в страната за минимум 33 лв. и да регистрират своята бележка на www.lidl.bg/3000. Щастливците ще бъдат избрани на случаен принцип след края на играта.

Ваучерите могат да бъдат използвани многократно и късметлиите могат да се радват на любимите си Lidl продукти до изчерпване на сумата. По този начин веригата цели да зарадва за лятото своите потребители, както и всички, които показаха високото си доверие към Lidl продуктите в проведеното проучване по-рано през годината. В началото на 2019 г. компанията проведе най-големия вкусов тест на собствени марки, направен от IPSOS България по метода на т.нар. сляп тест (blind test), при който тестващите не виждат опаковките на продуктите и не разполагат с информация за марка или производител, за да може оценката им да бъде безпристрастна. В проучването участваха 4600 респондента от 6 областни града, които тестваха 199 продукта от 24 собствени марки. Резултатите показаха, че 86% от българите одобряват вкуса на собствените марки на Lidl, а 81% биха препоръчали на свои близки, познати и приятели да опитат тествания от тях продукт.

Играта „Спечели 3000 лв. за пазаруване в Lidl“ продължава от 1 до 31 юли 2019 г. В рамките на този период всеки желаещ може да участва неограничен брой пъти, като всеки път трябва да регистрира различен касов бон. Всеки от участниците следва да запази касовата си бележка и да представи копие от нея при получаване на награда, в случай, че бъде изтеглен като победител.

Печелившите участници ще бъдат определени и анонсирани в началото на август. Повече информация и пълните условия на играта може да откриете на www.lidl.bg/3000