Уважаеми читатели без да коментираме нищо, тъй като вече написаното е достатъчно, ще Ви оставим до го прочетете.
Материалът е на колегите от Спаси София

Коментарите оставяме на Вас!

На 21 май ви показвахме снимки от пътя, свързващ Казичене, Бусманци и Абдовица със София. Това е единствената връзка, ползвана от хиляди жители на тези квартали, от автобусите на градския транспорт и камионите от индустриалната зона.

След сигнала ни, някой в институциите се е засрамил и е решил да закърпи разпадащия се път. Само, че "ремонтираното" изглежда също толкова мърляво и некачествено, колкото е и състоянието на повечето общинските междуселищни пътища. Новият асфалт вече се е накъдрил и пропаднал, защото пътната основа не е ремонтирана и не са поставени бордюри, които да го удържат да не завърши сред калта в банкета. По останалата част от платното, фрезованите преди седмици дупки, пък още не са асфалтирани, правейки пътя опасен и труднопроходим. Практиката да се фрезова и зарязва с дни я виждаме из целия град, защото явно за Вас, г-жо кмет, е невъзможно да организирате два екипа да работят успоредно.

Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova и зам.-кмет Барбалов (Транспорт за София), наистина ли смятате, че някой ще е доволен от подобен "ремонт"? Не само, че не можете да направите цялостен ремонт, от какъвто пътят отдавна се нуждае, но смятате подобен резил за "свършена работа"!? Няма да призоваваме да възложите нов #РемонтНаРемонта или уж да наказвате някого. Щом навсякъде генерирате, вместо да решавате проблеми, проблемът идва от Вас лично, и назначените от Вас зам.-кметове и директори на дирекции.

Разберете, че софиянци не искаме повече да ни пилеете парите! Рефрените #NEEGOTOVO и #ОщеЕВГаранция, които като папагали повтаряте заедно с останалите общинско-партийни калинки, отдавна не вършат работа. Видимо за всички е, че изпуснахте управлението на столицата. А Вие си вярвайте, че все още има хора, които да вярват на тези плоски лъжи.

#СпасиСофия #ТоваРемонтЛиЕ #ВремеВиЕ

Снимка и материал: Спаси София