Представители в различни краища на страната раздаваха цветя и положителни емоции Представители на ПП „Републиканци за България“ усмихнаха дамите, по случай празника им 8 март.

И в празничния ден, женската организация на партията, подкрепена от членове и кандидати за народни представители изненадаха стотици жени в цялата страна. Освен признанието, засвидетелстваното уважение и прекрасните пожелания дамите получиха цветя и подаръци.

Горна Оряховица и Велико Търново Председателят на партията Цветан Цветанов заедно с представители на листата от 4 МИР цял ден раздаваха цветя във Велико Търново и Горна Оряховица. Цветанов, който е и водач на великотърновската листа на партията, бе приветстван като добър приятел, а разговорите му с местни хора продължиха часове.

Бургас

Доброволци изненадаха дамите от община Средец с над 250 пакетчета със семена за цветя. Към всяко имаше прекрасен поздрав, лично от Общинския координатор на ПП „Републиканци за България“ - Средец и кандидат за депутат инж. Гошо Атанасов. ПП „Републиканци за България – Средец“ пожелава на всички дами да бъдат смели в мечтите си, позитивни, щастливи и обичани. Варна Републиканци за България –Варна поднесоха цветя с уважение и признателност към всички, работещи дами-медици и медицински персонал от СБГАЛ "Проф. д-р Димитър Стаматов" -Варна, които ежедневно посрещат новия живот.

Видин По повод Международния ден на жената, водачът на листата на ПП „Републиканци за България“- Видин Огнян Ценков и кандидатът за народен представител Албена Георгиева гостуваха в едно от най-големите населени места в община Видин – с. Капитановци, по покана на кмета на населеното място Десислава Иванова. „Днес, когато разделението в обществото е прекалено голямо и обрича всяко начинание, вие сте пример за сплотеност и общи цели. Честитя ви празника от името на всички мои колеги, кандидати за народни представители от ПП „Републиканци за България“ и се радвам да ви видя отново заедно - млади и стари. Затова и Капитановци е толкова живо и приветливо място, защото сте заедно и в делник, и в празник“. С тези думи водачът на листата на ПП „Републиканци за България“ Огнян Ценков се обърна към жените от с. Капитановци, които отбелязаха 8 март със скромно тържество. По-късно през деня, водачът на листата на партията за 5 МИР-Видин честити Международния ден на жената и на дамите от пенсионерски клуб „Златна есен“.

„Те ни заредиха с позитивизъм, добро настроение и прекрасна енергия. Розите, които подарих на дамите от свое име и името на моите колеги от ПП „Републиканци за България“ са израз на нашето уважение и благодарност към жените за силата, която ни вдъхват, за подкрепата, за това, че са до нас и ни вдъхновяват“, каза още Огнян Ценков. Добрич Красиви лалета поднесоха на добричлийки водачът на листата на ПП „Републиканци за България“ д-р Севдалин Куцаров и кандидатите за народни представители от листата на партията за Добричка област Николай Милков и Светослав Петков.

Усмивки предизвика техният жест на внимание и уважение сред дамите в центъра на Добрич. Господата не пропуснаха и магазините и зарадваха както работещите в тях, така и всяка дама, решила да влезе, за да си купи хубав подарък за празника.

Кюстендил ПП „Републиканци за България“- Кюстендил зарадваха с цветя дамите по случай 8 март. Представители на партията подаряваха цветя в центъра на града. Важно е вниманието, подкрепата и обичта винаги, не само в един определен ден. Но от усмивките, които видяхме днес, сме сигурни, че зарадвахме дамите и направихме празникът им още по-цветен и специален. Перник Кандидатите за народни представители на ПП „Републиканци за България“ от 14 МИР-Перник направиха още по-прекрасен днешния празник на дамите в няколко населени места от областта. Всяка жена, която се оказа около тях, получи по една червена роза в знак на уважение и признателност. Усмивките и страхотното настроение бяха задължителни, а дамите отвърнаха с непринудени прегръдки и благодарности към целия екип.

Стара Загора В днешния празничен ден представителки на Организацията на жените към ПП „Републиканци за България”, активно помага на кандидатите за народни представители в срещите им с избиратели и това посланията им да достигнат до максимален брой хора. В международния ден на жената с малък подарък, бяха зарадвани медицинските служителки в МБАЛ „ Д-р Христо Стамболски“ в Казанлък. Кулинарно бижу с цвете получиха от представителките на Женската организация на ПП „Републиканци за България“ в Стара Загора и от техния колега – д-р Живко Чобанов. Лекарят – анестезиолог е трети в листатата с кандидати за народни представители от 27 МИР. Председателката на женската организация в Стара Загора, Ванина Георгиева, заедно с Петя Тенева и Веселина Събева част от листата с кандидати за народни представители изненадаха и жените от кметството в село Дълбоки и тамошното читалище „ Развитие“.

София

Честит празник, мили дами! Рано тази сутрин с този поздрав и брандирано цвете представители на женската и младежката организация на ПП „Републиканци за България“ в районите „Надежда“ и „Връбница“ поздравиха 1000 жени. Пожеланията за здраве, късмет, сбъднати мечти и прекрасен празничен ден срещнаха благодарност и усмивки от страна на нежния пол.

По-ксъно и в следобедните часове и в други части на столицата представители на 23 МИР-София подаряваха цветя и се грижеха за доброто настроение на дамите.

„Заедно с Вас, ние от Републиканци за България, си представяме едно светло и проспериращо бъдеще, в което всяка една жена има своето равнопоставено място и допринася със своята индивидуалност и вдъхновяваща сила.

Бъдете здрави, горди и нека усмивките не слизат от лицата Ви!”.