Компанията предлага на корпоративните си клиенти решениeто А1 Web Application Firewall на базата на продукт на f5

А1 България беше отличена от американската технологична компания f5 като партньорът с най-бърз растеж през 2021 г. Признанието е в резултат на усилията на А1 в подкрепа на корпоративните клиенти с решения за надеждна защита на техните уебсайтове и приложения чрез високотехнологичната услуга, базирана на продукт на f5. 

А1 Web Application Firewall (WAF) предоставя надеждна и сигурна защита за компании, чиято дейност изисква поддържането на уебсайт, електронен магазин, приложение за онлайн банкиране или други онлайн услуги за техните потребители. A1 WAF осигурява филтриране и наблюдение на трафика между уеб-услугата и интернет, идентифициране и неутрализиране на заплахите и в криптиран трафик. А1 предоставя услугата на абонаментен принцип от свой сертифициран център за данни, което улеснява компаниите, защото отпада необходимостта да правят инвестиции в хардуерна инфраструктура. Решението се имплементира и управлява от сертифицирани специалисти по сигурност на информацията на А1, които изпълняват конфигурация на услугата и висококвалифицирана поддръжка.

Признанието за динамичното развитие на А1 в сферата на ICT услугите, получено от f5, идва само месеци след като DELL Technologies също отличиха компанията в категория Rising Star по време на своите традиционни награди за партньори заради отличните постижения в ранен етап на партньорството. Портфолиото от услуги за киберсигурност, които А1 предоставя на бизнеса, включват професионални решения за защита от целия спектър киберзаплахи за данните, ИТ инфраструктурата и мрежата на клиентите. За да предоставя възможно най-добра защита, А1 си партнира с едни от водещите технологични компании в света, сред които Cisco, SAP България VMWare, DELL Technologies, IBM и други.