Неустоимо предложение има и за новия смарт часовник Samsung Galaxy Watch5 Pro
 
Сгъваемите смартфони вече не са експеримент, а зряла категория продукти – това показват от Samsung с премиерата на новите Galaxy Z Fold4 и Galaxy Z Flip4. Двете устройства вече се предлагат за предварителна поръчка от A1, при това – на специална цена.

Samsung Galaxy Z Fold4 е поредна уверена стъпка в развитието на флагманския сгъваем модел на южнокорейския производител. Той разгръща в ръцете на потребителя 7,6-инчов Инфинити Flex дисплей с Dynamic AMOLED 2X технология. Той поддържа до 120 Hz адаптивна честота на опресняване и до 1000 нита яркост за висока четливост на слънчева светлина. Поддържа се и S Pen за интуитивно въвеждане на текст и скициране, който се закупува отделно.

В затворено положение Z Fold4 използва 6,2-инчов Dynamic AMOLED 2X дисплей с HD+ резолюция, с помощта на който се постига по-компактен размер и по-лесна работа с една ръка, когато устройството се използва в сгънато положение.

Камерата е значително подобрена, като основният модул вече е 50-мегапикселов с големи (2µm) светлочувствителни елементи, оптична стабилизация и бленда F1.8. Освен него има 10-мегапикселова телефото камера, която също е стабилизирана и поддържа 3х оптичен зуум, а също и 12-мегапикселов сензор с ултраширокоъгълен обектив. Селфи камерите са две – едната е скрита под сгъваемия дисплей, а другата – в горната част на външния.

Процесорът е Snapdragon 8+ Gen 1, а оперативната памет – 12 GB. Мястото за съхранение е 256 или 512 GB. Смартфонът има два физически слота за SIM карти, но също и 1 за активна eSIM.

Всички клиенти, които направят предварителна поръчка на Samsung Galaxy Z Fold4 от A1 до 25 август включително ще могат да се възползват от специална цена – с 400 лв. по-ниска от редовната. Освен това, при предварителна поръчка премиум устройствата идват с преференциални условия при еднократна подмяна на дисплей от Samsung Care+ за период от 1 година след закупуване и отстъпка от 100% върху първите 3 премии при сключване на 2-годишна застраховка „Моят телефон“ и нов 2-годишен абонамент.

Samsung Galaxy Z Flip4 сериозно надгражда популярния компактен сгъваем модел. Смартфонът е с 6,7-инчов Инфинити Flex дисплей с FHD+ резолюция и до 120 Hz адаптивна честота на опресняване за плавна работа с приложения и игри. Устройството разполага и с компактен външен екран с висока детайлност, за да показва във всеки един момент най-важните нотификации.

Процесорът и тук е Snapdragon 8+ Gen 1 с 8 GB RAM, а вариантите за паметта, предлагани от A1, са 256 GB и 512 GB. Батерията е с увеличен капацитет до 3700 mAh, като се поддържат 25W зареждане с кабел и технологията Fast Wireless Charging 2.0. Основната и ултраширокоъгълната камери са с по 12 мегапиксела, а сега сензорът на основната камера е 1.8µm за още по-ярки и контрастни снимки дори при условия на слаба осветеност.

Всички клиенти, които направят предварителна поръчка на Samsung Galaxy Z Flip4 от A1 до 25 август включително ще могат да се възползват от специална цена – с 300 лв. по-ниска от редовната. И тук са в сила преференциалните условия за еднократна подмяна на Инфинити Flex дисплей от Samsung Care+ и застраховката „Моят телефон“.

Новият смарт часовник Samsung Galaxy Watch5 Pro също e достъпен за предварителна поръчка. Популярната серия се завръща с подобрено измерване на основни показатели като пулс, сатурация и местоположение, ЕКГ функционалност и NFC за лесни и сигурни плащания.

Pro моделът е с титаниев корпус, значително по-голям дисплей и по-издръжлива батерия, която сега поддържа бързо безжично зареждане. Първите 20 клиенти, които направят предварителна поръчка на Samsung Galaxy Watch5 Pro в LTE версия ще получат и слушалки Samsung Galaxy Buds Live.

Голямата хардуерна премиера на Samsung включва и нов аудио продукт. Безжичните слушалки Samsung Galaxy Buds2 Pro идват с технологията Intelligent Active Noise Cancellation за елиминиране на шумовете, както и поддръжка на 360-градусов звук. При предварителна поръчка на слушалките, най-нетърпеливите могат да ги получат преди старта на официалните продажби на 26 август.

Тагове:
A1