Смартфоните идват на специална цена с тарифен план от телекома

Motorola е едно от най-разпознаваемите имена в света на технологиите, като смартфоните на компанията традиционно се отличават с баланс между качество и разумна цена. Актуалните модели Edge 20 5G и Moto G62 5G не правят изключение, а до 15 септември потребителите могат да се възползват от до 100 лв. отстъпка, ако изберат някой от тях с план от A1. Двата модела поддържат мрежите от пето поколение и могат да се възползват от гигабитовите скорости на 5G ULTRA.

Motorola Edge 20 5G е предназначен за любителите на мултимедията и мобилната фотография. Основната камера е с голям сензор и 108 мегапиксела за безкомпромисна резолюция през деня и ярки и детайлни снимки и видеа през нощта. Ултраширокоъгълната камера е с 16-мегапикселов сензор и автофокус, като така тя е използваема както за пейзажи и интериор, така и за макро фотография на растения, насекоми и др. Рядкост в средния ценови клас е телефото камерата на Motorola Edge 20 5G. Тя позволява истински оптичен зуум за снимките и видеата – за да бъде действието винаги близо.
Кадрите от камерите и всяко друго мултимедийно съдържание изглеждат идеално на големия 6,7-инчов OLED дисплей с FHD+ резолюция. Ако ви трябва повече екранно пространство, смартфонът поддържа функцията Ready For, която позволява свързване с външен монитор за удобство като при работа с персонален компютър. Мощният му процесор Qualcomm Snapdragon 778G осигурява достатъчна производителност и за най-новите игри и приложения. Той се комбинира със 128 GB място за съхранение и 6 GB оперативна памет – така че устройството винаги да работи пъргаво и без засечка.

В периода 15.08-15.09.2022 г. Motorola Edge 20 5G се предлага от A1 с безжични слушалки HF TTEC SoundBeat+  за 399,98 лв. с ДДС с план Unlimited Ultra.

Motorola G62 5G е новият представител на изключително успешната G серия от достъпни смартфони. Той продължава традицията да дава много като характеристики срещу изгодна цена. 120-херцовият Full HD+ IPS екран и икономичният 8-ядрен процесор заедно създават усещането за плавна работа на смартфона по време на всекидневните задачи. Основната камера е 50 мегапикселова със светлосилен F1.8 обектив, като освен него има ултраширокоъгълен модул и сензор за дълбочина. За снимки и видеа потребителите имат 64 гигабайта вградена памет. Капризите на времето не трябва да ги спират при търсенето на най-добрия кадър – Motorola G62 5G е с водоотблъскващ дизайн.
В периода 15.08-15.09.2022 г. смартфонът се предлага от A1 в комплект с 18 W зарядно устройство за 59,99 лв. ДДС с план Unlimited Ultra.