Турнирът „Ден на олимпийското предизвикателство“, организиран от Клуба в памет на Васил Левски, събра над 60 деца от общо 6 клуба.

Младите състезатели си съперничиха във формат 3/3, който е нова инициатива на МОК, касаеща младежките Олимпийски игри, провеждащи се през 4 години.

По този начин, хокеистите провериха своите възможности в тази нова версия на традиционния хокей, като за някой от тях предстоят тестове през 2023г. за участие на Младежка Олимпиада през 2024г. „Това е поредна проява на СК “Левски“ целяща превенция на вредните навици на подрастващите, тяхното привличане към спорта и изграждане на устойчиви модели на подражание.

В тази връзка, подкрепата на Булсатком има неоценима роля в социален и личностен план за младите спортисити.“, сподели един от треньорите на клуба – Иво Николов.

За Булсатком:

Булсатком е най-големият доставчик на платена телевизия в България с водеща позиция в предлагането на сателитна телевизия. Булсатком е сред ключовите компании у нас, които предлагат интерактивна телевизия с високо качество и разнообразно съдържание.

Булсатком излъчва над 240 канала, от които над 130 в HD формат и 6 в 4K ULTRA HD формат. Компанията поддържа портфолио от богати и разнообразни ТВ канали, които се излъчват ексклузивно в мрежата на оператора, сред които са TV+; F+; Sport +; Cinema+; Action +; Comedy + и други.