Булсатком пуска Max Sport 4

Булсатком, най-големият оператор за платена телевизия у нас, обяви, че започва да предлага на своите клиенти Max Sport 4 като част от богатото съдържание на допълнителния спортен пакет Max Sport Plus. Max Sport 4 ще излъчва най-интересните мачове от испанското първенство LaLiga, което е сред топ футболните първенства в Европа.

Освен с обогатяване на спортното си портфолио, Булсатком стартира летния сезон и със сезонни предложения за нови и съществуващи клиенти на сателитна и интерактивна телевизия.

План „Премиум+“ е на цена от 99.50 лв. с предплащане за 6 месeца и включва най-гледаните канали от всеки един жанр, които със сигурност ще задоволят интересите на всички в семейството.

План „Старт“ се предлага с предплащане за 6 месеца за 49.00 лв. и включва основните най-гледани телевизионни канали.

Целта е всички нови и съществуващи клиенти, които се възползват от новите сезонни предложения, да имат възможност да се насладят на любимите си канали и предавания през летните дни на морето, вилата или в планината. За тези, които вече използват интерактивна телевизия от Булсатком, услугата е достъпна през всякакъв интернет.

Булсатком продължава да работи в посока подобряване на услугите за своите клиенти и се стреми да предлага разнообразно, забавно, образователно и качествено телевизионно съдържание.