От няколко месеца Булсатком предлага нови приемници за сателитна телевизия.

В допълнение към наличните устройства, които поддържат качество на картината в HD и SD формат, вече са налични HD CA-модули и ново поколение HD приемници.

Най-големият доставчик на платена телевизия у нас увеличи броя на канали и тези, които излъчва в HD формат. За да може клиентите да имат достъп до пълното портфолио от излъчвани канали, операторът предлага поетапна подмяна на използваните устройства.

Всеки клиент на Булсатком, който има желание да подмени своя приемник, може да се свърже с Булсатком или да посети най-близкия бизнес център и да разбере как най-удобно за него може да стане това.

Новото телевизионно съдържание и каналите с висока резолюция се достъпват от клиентите на оператора, които използват съвместими приемници и/или декодиращи модули за телевизори.

Официалното становище на оператора съобщено специално за читателите на ТВНовини.бг е, че няма да спира поддръжката на SD приемници си, а ще прави поетапна подмяна на техниката от по -старо поколение.

Като медийна компания, Булсатком се фокусира към това да забавлява, развлича, информира и образова своите клиенти чрез ТВ съдържание