Вчера в Sofia Event Center се състоя официалното представяне на водещата марка Bauknecht, която заложи на най-популярните български мъже - Захари Бахаров, Деян Донков и Владо Карамазов. Водещият на събитието Юлиян Вергов провокира тримата актьори за първи път да демонстрират нагледно как се отнасят към домакинските си задължения.

Захари Бахаров показа как се справя с прането вкъщи и призна, че си мечтае за перална машина, която има детектор за документи и монети, защото неговата половинка Диана често забравя да провери джобовете му за забравени ценности.

Като истинска "къщовница" се доказа Владо Карамазов. Неговите покупки бяха прилежно подредени в двукрилния Bauknecht хладилник за по-малко от 5 минути. Владо призна, че е изключително подреден мъж и дизайнът на уредите в дома му е от първостепенно значение.

Захари Бахаров пък разкри, че въпреки увлечението на Владо по детайла и дизайнерското изпълнение, той домакинства със стар розов анцуг, който изглежда поне на 20 години. Деян Донков бе ангажиран да демонстрира кулинарните си умения.

Той разкри, че заедно с Радина най-често избират за вечеря спагети, но в кухнята на Bauknecht той заложи на печено пиле. Четиримата актьори признаха, че се справят с домакинските задължения, но силно оценяват помощта на високотехнологичните уреди, които им спестяват време и усилия.

Самото име Bauknecht е гаранция за безкомпромисно немско качество в света на високите технологии. Компанията разработва, произвежда и разпространява домакински уреди за всеки кът от дома - готварски печки, съдомиялни, перални машини и сушилни, хладилници и фризери.

Основана през 1919 г. в  Германия, Bauknecht започва като малка електротехническа работилница и се разраства до водеща и предпочитана марка домакински уреди в цял свят.

Уредите на Bauknecht са с редица световни награди за дизайн, както и  с отличия за качество и енергоспестяване. Владо Карамазов призна, че би взел със себе си хладилник с марка Bauknecht , ако днес бе участник в "Сървайвър". 

Уредът е с революционната технология ProFresh, която запазва продуктите свежи до 4 пъти по-дълго и има антибактериален филтър,  пречистващ 99.99999% от познатите ни бактерии. На събитието бяха представени още: перална машина, която предпазва дрехите от захабяване до 4 пъти по-дълго; фурна за вграждане с 3 различни нива, в която могат да се приготвят 3 различни ястия едновременно, без да се смесват миризмите или вкусовете; съдомиялна машина, която е с патентована технология PowerClean и няма нужда от предварително измиване на силно замърсените съдове. Представените уреди са само малка част от богатото портфолио на немския бранд, който стъпва на българския пазар тази есен.

"За мен е истинско удоволствие и привилегия да представя уредите с марката Bauknecht на българския пазар. Иновации, страхотен дизайн и немски стандарт за качество – това можем да гарантираме на нашите клиенти," - сподели изпълнителният директор на Bauknecht за България г-н Васил Илиев.

Въпреки разпространеното мнение, че мъжете са истинско бедствие в домашните задължения, Захари Бахаров, Деян Донков, Владо Карамазов и Юлиян Вергов доказаха, че се справят прекрасно не само с професионалните си ангажименти, но и че са отличници в домакинската работа.