В най-женския ден на годината - 8 март, сайтът от портфолиото на Нет Инфо Edna.bg отбелязва своя 12-и рожден ден. И тази година аудиторията се довери на качественото съдържание на платформата, насочена към нежната част от обществото. Вдъхновен от празничния ден, екипът на сайта е подготвил специална изненада за своите читателки -  серия от интервюта с 12 успешни популярни дами, представителки на 12-те зодии, които ще разкрият доколко астрологичният им знак определя същността и характера им. Всички интервюта и още новини, свързани с астрология, ще бъдат достъпни в специалната категория „Написано в звездите“. 

Edna.bg вече е и с нов главен редактор - Наталия Такова-Мазгарева, която има над 15-годишен опит в едни от най-големите печатни, телевизионни и онлайн медии. „За мен е истинско удоволствие да оглавя най-обичания женски сайт в България. С чудесния екип сме ви приготвили поредица от приятни изненади, свързани с любимото на всички ни женско дигитално пространство“, сподели чаровната дама. 

Платформата, посветена на жените, стартира още и своя видео рубрика – „Edna.bg пита...“. В нея ще могат да бъдат гледани интервюта със звездни дами и експерти в различни области, които споделят качествена, достоверна и интригуваща информация.

През последната година Edna.bg организира четири тематични събития, а в светлината на прожекторите застанаха  популярни лица от света на журналистиката, известни дами инфлуенсъри, певици и актриси.