Ако поне веднъж сте попадали на т.нар. “Happy Hour” в някое заведение, то със сигурност добре знаете какво е това явление - за което много се говори и всичко го обичат. Тази традиция, започнала в средата на миналия век отвъд окена, днес е позната на целия свят. Happy hour е времето, когато заведенията/баровете предлагат своите напитки (или дори храни) на доста по-ниски от редовните цени, а понякога и безплатно. Това, разбира се, е изцяло в полза на всеки посетител, който улучи въпросното намаление, защото, както разбираме от името му, идеята е всички да са щастливи. 

Как Happy hour намери още един начин да достигне до нас? 

Може би всичко, казано до тук, ви е вече познато до болка. Но сега ще ви изненадаме. Знаете ли, че онлайн казината също имат Happy Hour. “Защо им е на онлайн казината да го правят?”, биха попитали много хора. Защото искат да дадат на своите потребители нещо повече, в сравнение с другите онлайн казина. Но истинската причината е същата като при заведенията - когато клиентите са доволни, работата върви, а как най-лесно може да зарадвате клиентите си - с награди, бонуси и безплатни услуги. Тук няма избрани печеливши, защото Happy Hour не работи на принципа на томболата, а всеки, който изпълни нужните условия, е победител. Липсата на състезателния елемент обаче съвсем не бива да се отчита като грешка на явлението Happy hour. А напротив - тук се състезавате само със себе си и това може да действа изключително мотивиращо на всеки участник. Пример за прокарване на подобна тенденция в онлайн пространството и по-конкретно в онлайн казината е доста популярният български букмейкър Winbet (вижте повече на https://nostrabet.com/winbet), където ви очаква богата селекция от най-различни ротативки. 

Happy hour e сред най-харесваните от потребители бонуси, тъй като правилата са изключително лесни, ясни и прозрачни, а сумите, които може да спечелите - високи. А фактът, че тази промоция се предлага на сайта на Winbet, показва, че зад компанията стои екип, който работи усърдно в името на доволните клиенти. Това, разбира се, е само една от многото промоционални кампании, които имат за цел да “разнообразят” играта на всеки потребител, решил да се регистрира в онлайн казино.