Когато избираме локация за почивка с дете, това което повечето от нас търсят е на първо място - удобство и атмосфера, която да предлага пространство за игра на децата и възможности за почивка на родителите. 

Ако ви предстои първа почивка на СПА с малките приключенци, тази статия ще ви бъде изключително полезна. Ще ви дадем 5 полезни и практични съвета за това, как да прекарате времето си пълноценно и приятно. Ще ви насочим към СПА хотел с детски басейн, в който ще откриете всички удобства, които са ви нужни. 

След като прочетете нашите съвети за перфектно прекарване с малчуганите на СПА, ще се чувствате по-подготвени и ще се насладите максимално на почивката си. 

Пълноценно време с детето и истински релакс? Мисията е възможна. 

Ако за пръв път ще посещавате СПА с детето си, няма от какво да се притеснявате. Малчуганите обожават водата, а хотелските комплекси на високо ниво, като  “Лъки Банско СПА & релакс” разполагат с всичко необходимо за тяхното забавление, докато вие релаксирате. 

В хотелския комплекс ще откриете детски кътове, аниматори, ресторанти, предлагащи специални детски менюта и още много изненади подбрани специално за доброто прекарване на малките ви спътници.

5 съвета за родители

За да подсигурите доброто прекарване за цялото семейство, е изключително важно да се подготвите добре. Ако вземете предвид нашите 5 практични съвета, почивката и щастливите моменти са гарантирани.

Ето и нашите 5 съвета:

Планирайте предварително

Детайлният план е едно от най-важните условия, когато заминаваме на почивка с деца. Изберете внимателно мястото, на което ще отседнете. Хотелът, който изберете трябва да разполага с всички условия за да си прекарат малчуганите приятно и да имат развлечения и забавления. 

В  “Лъки Банско СПА & релакс” например, ше откриете обезопасен детски кът, детски басейн и още много различни атракциони  изабавления за най-малките. Красивите гледки и времето прекарано сред природата са още един бонус, който ще допринесе за щастливото им прекарване и създаването на незабравими спомени.

Подгответе внимателно всичко нужно

При почивките с деца, е изключително важно да се подготвите за всякакви ситуации. Включете в багажа си всичко, от което решите, че детето ви може да се нуждае. За времето прекарано сред природата, подготвене крем против насекоми. Ако ще прекарвате време на слънце – слънцезащитен крем и т.н.

Най-лесният начин да се подсигурите, че не забравяте нещо е да си създадете списък предварително, по който да подреждате багажа. Така ще си осигурите спокойствие по време на пътуването и почивката.

Проверете СПА зоната на избраното от вас място

Различните комплекси и места за настаняване разполгат с различни СПА зони и условия в тях. Ако искате да се насладите на качествена СПА почивка, трябва да се подсигурите, че мястото, което сте избрали предлага нужните условия.

В   “Лъки Банско СПА & релакс” например, можете да се насладите на време в басейна на комплекса, докато детето ви се къпе в детският басейн непосредствено до вас. Може и да прекарате час, или два отдадени на СПА процедури, докато опитните педагози и аниматори в комплекса се грижат за забавлението му.

Съобразете се с метеорологичните условия

Когато отивате на почивка с детето е много важно да проверите какво ще е времето, докато сте на избраното от вас място. Подгответе всичко необходимо за дъждовни дни, прекалено горещи дни, или прекалено студено време, в зависимост от прогнозата.

Ако дните, които ще почивате се падат дъждовни например, вземете със себе си игри за детето, с които да се занимава, докато условията не станат подходящи за игри навън.

Не забравяйте да създадете спомени

Времето, прекарано заедно сред природата ще остави траен спомен в съзнанието на малкото ви съкровище. Не забравяйте да запечатате красивите моменти, за да можете да им се наслаждавате дълго след като почивката ви е приключила.