Ясно е, че всеки онлайн букмейкър иска да привлече повече клиенти. Това не е лесна задача, защото конкуренцията в сектора е солидна и е трудно някой да предложи нещо, което другия няма в сайта си. Едно от най-силните “оръжия“ на хазартните оператори са така наречените начални бонуси за спорт, които важат за новите клиенти. Този вид оферти ли са най-търсени от играчите, защо са предпочитани и какво представляват, ще научите от тази публикация. 

Защо началните бонуси за спорт са предпочитани?
 
Новите клиенти в сайтовете за залози получават интересни спортни промоции, като една от тях е стартовият бонус. Той се дава, след като се регистрирате в дадената онлайн платформа и извършите депозит. По този начин получават процент върху сумата, която сте заредили в игралната си сметка. Подобен тип оферта има своите правила за усвояване и разиграване, така че да освободите парите от бонуса и да можете да си ги изтеглите чрез удобен за вас метод. 

Причината за интереса към бонусите за нов клиент, се състои във възможността играчът да залага по-дълго на любимите си спортове. Освен това, ако подреди добре картите си, може да извлече дивидент от използването на бонуса. Ето защо, днешните букмейкъри, се стремят да предлагат все по-високи и апетитни оферти на тези, които се регистрират за пръв път в сайтовете им. 

Имат ли недостатъци стартовите бонуси за спорт?
 
И, макар че спортните бонуси са сред предпочитанията на феновете на спортни залози, е необходимо да напишем, че те могат да има и недостатъци. Така например, прекалено сложните правила за разиграване костват на залагащия много време за изпълнение, както и голяма инвестиция. В този ред на мисли, ще си позволим да ви посъветваме, да следите за правилата и условията на тези промоции, за да видите, дали те са наистина изгодни за вас. 

Друг минус е честата смяна на сумите. Така например, няколко месеца могат да ви предлагат 100% върху депозита до 500 лева, а след това този праг да бъде намален. Разбира се, повечето букмейкърски къщи гледат да са постоянни в предложенията си, но все пак има и пропуски. 

За какво трябва да внимаваме?
 
От написаното дотук, става ясно, че спортните бонуси при регистрация, са предпочитани. Те са един вид средство, с което играта ви продължава по-дълго време. Някои споделят, че офертите имат нещо общо с хазартната зависимост, както може да бъде прочетено тук. Ако обаче играете разумно и само за забавление, нямате причина за тревога. В наши дни хазартните оператори са предоставили възможност да се откажете от даден бонус, както и да поставите лимити на акаунта си. Постъпвайки по този начин, ще избягате от капана на хазарта и няма да се пристрастите. 

Все пак, е добре да се контролирате. Колкото и интересни да ви струват спортните залагания, е нужно да подходите внимателно към тях, без да се изхвърляте с големи суми и това да се превръща в мания. Така видяхме ние нещата и се надяваме да сме били полезни на читателите. Сега дойде времето да приключим и съветваме играчите да бъдат разумни и отговорни.