В търсене сте на качествен и иновативен уред за къдрене на коса, който да предпази косъма ви от ежедневното третиране на високи градуси? Обичате косата ви винаги да бъде добре оформена, но и в същото време да бъде здрава? Искате максимално да намалите употребата на преси и маши за коса? Чудите се дали изобщо има такъв ефективен метод? Изпробвали сте множество варианти, но без никакъв резултат? А, чували ли сте за новите и уникални ролки за коса от сатен? С помощта на този невероятен и иновативен ролер за коса, вече имате възможност да постигнете невероятни резултати – бързо, качествено и без да горите косата си!

Добре оформените къдрици, вече е напълно възможно да ги постигнете БЕЗ да горите косата си с помощта на уникалната ролка за коса. Невероятният сет за къдрене на коса включва всичко, от което имате нужда, за да постигнете добре оформена прическа. Сета включва – ролер за коса, две скрънчита и шнола.

Защо да изберете имено тези ролки за коса, за да оформяте косата си?

Сатенените ролки за коса е изключително предпочитана от все повече и повече дами по света през последната година. Това е така, защото резултатът от къдренето с тази ролка за едро къдрене на коса е неразличим от резултата от къдрене с каквато и да е топлинна обработка. В същото време процесът по накъдрянето е изключително лесен, много по-бърз и дълготраен. С помощта на невероятните ролки за коса вие имате възможност да спестите много от ценното си време сутрин. Това е така, защото можете да навиете косата си на този ролер вечер преди лягане и сутрин при ставането, единствено ви остава да развържете скрънчитата и да се насладите на невероятният и дълготраен резултат от къдренето със сатенените ролки за коса.

Избирайки тази невероятна ролка за едро къдрене на коса, вие избирате да защитите косата си ежедневното оформяне на високи градуси. Вие избирате да дадете на косъма „глътка въздух“ и възможност да се възстанови. Да възвърне естественият си блясък и мекота, и то само с помощта на уникалните ролки за студено къдрене на коса.

Как правилно да използвате невероятният ролер за коса?

В няколко кратки стъпки, ще ви обясним как е правилно да използвате този тип ролки за студено къдрене:

  1. 1. Важно е да навлажните косата си преди да започнете къдренето.
  2. 2. Защипете сатененият ролер за коса с помощта на шнолата, където се намира пътя на косата ви.
  3. 3. Започнете навиването на косата ви върху сатенената ролка за коса. при всяко завиване прихванете малко от косата ви, докато не я навиете цялата около ролката.
  4. 4. В края на уникалният ролер за коса, завържете с помощта на скрънчитата от комплекта за къдрене.
  5. 5. Останете с тази ролка за коса в продължението на поне 3-4 часа.
  6. 6. Отвържете косата и се насладете на невероятният резултат!

Не се колебайте дами! Този вид ролки са перфектната алтернатива за оформяне на вашата коса без никакво горене. Изберете я, за да можете да оформяте косата си перфектно. Но и в същото време максимално да я защити от негативните влияния от високите градуси и честата термична обработка.