Водещият женски сайт Az-jenata.bg надгражда и допълва своето любопитно съдържание с новата рубрика „ON AIR Говори“. В нея едни от най-изявените и добре познати лица от политематичната телевизия Bulgaria ON AIR разкриват повече за това какво е да работиш в телевизия, динамиката на журналистическата професия и най-вълнуващите и предизвикателни ситуации и моменти, с които са се сблъсквали по време на работата си.

„ON AIR Говори“ вече е активна в медийната платформа, като освен развлекателно четиво и опознаване на лицата от екрана, ще представи широкия спектър от интереси, ценности и социална ангажираност на репортери и водещи чрез анализи, и коментари по основни и значими за света теми и казуси, както и ще даде трибуна за техните инициативи и каузи. Религията, политиката и криминалната журналистика са само част от сферите, които рубриката ще разгърне пред читателите. “ON AIR Говори” ще представи и другите лица на журналистите от Bulgaria ON AIR - такива каквито не сме ги виждали досега. 

На какво учи журналистиката и как се затъва в кал на живо включване в емисия? Тези и още любопитни истории вече можете да научите в „ON AIR Говори“ и първото ексклузивно интервю на репортера на „Новините ON AIR” - Теодора Георгиева, за Az-jenata.bg.