Букмейкърските сайтове дават възможност на играчите да залагат преди началото на мача, както и на живо. Залаганията в реално време се отличават със своите специфики, които всеки фен на спортните залози трябва да има предвид. И, тъй като знаем, че малко хора са информирани по тази тема, създадохме едно своеобразно ръководство, в което ще разясним, какво представляват залозите на живо и за какво да внимавате, ако решите да се ориентирате към тях. 

Каква е същността на спортните залози на живо?
 
Стандартният тип спортни залози, се касае до мачове, които не са стартирали. Вие поставят своята прогноза на дадена надпревара и очаквате развръзката на по-късен етап. Букмейкърите обаче предлагат и още една опция, която може да се окаже доходоносна за вас. Става дума за предложените футболни събития на живо или такива на друг вид спорт. В случай, че се спрете на тази възможност, вие залагате в реално време, докато състезанието е в своя ход. 

Играчът поставя залог на любимия си отбор, когато пожелае. Различното от стандартния тип залагания е, че тук коефициентите се сменят постоянно. Така например, ако сте сложили знак 1, когато сочения от вас фаворит е вкарал първи гол, то тогава ставката ще бъде по-ниска от първоначалната. Тъкмо в тази динамична промяна на стойностите, се крие истинската емоция от живите залози в интернет. За какво обаче е добре да внимавате, ще научите по-долу в статията. 

Как да залагаме на живо, без да допуснем грешки?
 
Няма значение, дали говорим за футбол, или за баскетбол на живо. Има едно основно правило, което постоянно да следвате, а именно да изберете точния момент, в който да поставите залога си. Прибързаните решения, могат да доведат до загуби и разочарования. Тук, е нужно да обясним, че получавате подкрепа от букмейкъра, който се старае да ви даде изчерпателни статистически данни относно процент на владеене на топката, извършени нарушения, наказателни картони и други. Следете всичко това, ако искате да имате по-добри шансове за краен успех в залозите. 

Друг важен фактор, е внимателното проследяване на достъпните пазари. Имайте предвид, че някои маркети за залагане, могат да бъдат затворени във входа на мача, заради необратимата развръзка, която е настъпила. Ето защо, е добре да реагирате навреме, докато все още ги има. 

Не на последно място ви съветваме, да съблюдавате за наличието на функцията кеш аут. Ако мачът не върви, според първоначалния ви план, може да затворите залога си, за да не го изгубите напълно. Естествено, има я и другата крайност, а именно да спечелите по-голяма сума от заложената, когато спорната среща се развива във ваша полза. Всичко зависи от решението ви.

Залози преди мача и на живо – каква е разликата?
 
Залагайки преди началото на мача, не знаете, какво ще се случи и не просто поставяте прогнозата си. При тези в реално време обаче имате възможност да прогнозирате надпреварата, когато тя е в разгара си. Това ви дава доста добри шансове да спечелите, макар че нищо и никога не може да бъде сигурно. Освен това, някои букмейкъри ви предоставят опцията „Live streaming”, с която да следите развръзката на състезанията чрез пряко предаване, както ще научите на линка, който води до подробна статия посветена на прякото излъчване на спортове в бетинг сайтовете. 

И, след като ви информирахме за какво да се внимава при залозите в реално време, трябва да подчертаем, че хазартът винаги е рисков фактор, който води след себе си разочарования и загуба на реални средства. В този ред на мисли, е нужно да бъдете разумни играчи и да осъзнавате отговорността от пристрастяване към този порок. А сега нека да ви пожелаем всичко хубаво!