АБВ Поща - най-големият български сайт за електронна поща, вече е с нова мобилна версия. Можете да я ползвате на адрес : https://m20.abv.bg/.

Тя е с по-лек и приятен дизайн, а навигацията е лесна и интуитивна.Новата мобилна версия е съобразена със спецификите на мобилните телефони и техните операционни системи, като в същото време работи с много по-висока скорост. За улеснение на потребителите е имплементирана т.нар. „Remember-me“ функционалност. Тя позволява на потребителите да проверяват пощата си, без да се налага всеки път да попълват потребителско име и парола. Входящата кутия на АБВ Поща е изчистена и всеки може бързо да прегледа мейлите си,като четенето е лесно и интуитивно.

В началото на годината екипът на АБВ Поща пусна нова версия на пощата с нов дизайн и нови фунционалности. Възможността за персонализация, бързината и по-голямото пространство за съхранение на писма и файлове са само част от предимствата, от които се възползват потребителите. Обновяването и на мобилната версия на сайта е в унисон с цялостното развитие на продукта и грижите, които ежедневно се полагат за него.АБВ Поща има над 305 000 000 преглеждания на страници за един месец, а 13% от тях са през мобилни устройства. Реалните потребители на сайта са 2 093 021, а близо 600 000 от хората проверяват редовно пощата си през мобилни устройства.

Вижте как изглеждат основните страници на обновената мобилна версия:

Снимка 1Снимка 2Снимка 3