ADATA анонсира няколко нови модела външни батерии с компактни размери и висока производителност. Устройствата се отличават с разнообразие от цветове, сигурна защита и вградено LED осветление.

 

Трите нови модела P10050, P16750 и P20100 са с капацитет 10050mAh, 16750mAh и 20100mAh - достатъчно за пълно зареждане на смартфон над 4 пъти. Батeриите имат два USB изходни порта, всеки с мощност 2.0А, които позволяват едновременно заряд и разряд. Това на практика дава възможност на потребителите да зареждат две устройства, или да зареждат едно устройство докато и самата батерия се зарежда.

 

Новите устройства са оборудвани с клетки с най-високо качество и специално създадена електрическа схема, която предпазва от прегряване и удължава живота на батерията. Всички части са от материали с високо качество и пожароустойчиви корпуси, което отрежда на новите модели IEC 60950 стандарт за безопасност.

 

За ADATA

ADATA Technology, един от най-големите производители на DRAM модули и флаш памети в света, разполага с разнообразно портфолио, което включва карти памет, SSD дискове и преносими твърди дискове. Компанията също така предлага решения за мобилно захранване и е един от големите доставчици на съвременно LED осветление. Продуктите на ADATA продължават да получават международно признание от организации като iF Design Awards (Германия), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Япония), Best Choice of Computex Awards и Taiwan Excellence Gold Awards. Мотото на компанията „Love, Life, Dreams“ въплъщава бранда ADATA и ролята на иновативните памет продукти в човешкия стремеж към запазване на универсално ценни идеи. За повече информация, моля посетете www.adata.com.