На 28 септември 2020 г. в Тайпе, Тайван – XPG, доставчик на системи, компоненти и периферни устройства за геймъри, професионалисти и технически ентусиасти, представи модул паметта XPG GAMMIX D20 DDR4. Спортен, тъмен и остър дизайн с работни честоти до 4133MHz, GAMMIX D20 ще помогне на потребителите да стигнат до играта си със стил.

GAMMIX D20 се предлага с малко плашещ, черен или сив радиатор, който взискателните геймъри и любителите на компютрите ще намерят за приятен. Неговата лъскава анодизирана метална повърхност и х-образен дизайн пораждат подобно на броня качество, от което крещи мощност. Потребителите, които търсят алтернатива на по-бързите RGB модули, ще оценят GAMMIX D20. Той не само изглежда като сериозен игрален DDR4, но също така има и производителност на такъв, работещ на честоти до 4133MHz. Потребителите могат също да изберат модели, които работят на 3200MHz и 3600MHz.

За да осигури високо ниво на съвместимост между платформите, GAMMIX D20 е преминал цялостно тестване за проверка с широк спектър дънни платки от различни марки и е тестван за работа с най-новите платформи AMD и Intel®. GAMMIX D20 има пълна съвместимост с Intel® XMP 2.0, за да направи овърклок без усилие, когато е инсталиран на компютри, които също поддържат XMP 2.0 за безпроблемен овърклок, без да влизате в BIOS.

За да откриете продукта близо до Вас, моля, свържете се с най-близкия представител на XPG чрез www.xpg.com.

Относно XPG - XTREME PERFORMANCE GEAR

XPG (XTREMEPERFORMANCE GEAR) е създадена от ADATA, за да предоставя високоефективни продукти на геймърите, професионалистите в киберспорта и технологичните ентусиасти. Ние се ангажираме да разработваме продукти, които осигуряват изключителна производителност и следователно работим в тясно сътрудничество с общността за игри и esports, за да получим реална представа за нуждите на потребителите. Ние предлагаме пълна гама продукти, от компоненти, периферия до устройства и ги създаваме по най-високите стандарти за стабилност, надеждност и производителност. Също така разработваме продукти с изчистен, страхотен дизайн, които са ни спечелили няколко престижни международни награди, като iF Design и Good Design. Освен създаването на продукти, ние играем важна роля в спонсорирането и поддържането на esports събития и отбори, по този начин сме в крачка с последните събития в индустрията и нуждите на потребителите.