NoThx предизвиква Натали Трифонова да покаже готварска координация в „Overcooked 2“

Срещите в „Геймър“ тази събота (13 март) са повече от вълнуващи! Излиза разширението на една от най-популярните игри в света „Assassin's Creed: Valhalla“. „Dawn of Ragnarok“, както се казва DLC-то, е дело на софийското подразделение на компанията Ubisoft. За да разкаже повече за играта, на гости на Натали Трифонова и Влади Deadset Рашковски е Георги Попов - гейм директор на студиото и конкретно на най-новото заглавие от поредицата „Assassin’s Creed“. Той ще разкрива повече за приключенията в създадения от неговия екип свят, за новите елементи, трудностите и вдъхновението, както и за предизвикателството да работиш по световноизвестна игра. 

По молба на зрителите, Натали Трифонова и екипът на „Геймър“ са поканили един от най-желаните в коментарите към видеата на предаването гост – NoThx или Константин Кънев . Той е виден геймър и обичан създател на съдържание за YouTube.  NoThx предизвиква Натали да покаже готварска координация в „Overcooked 2“.  Двамата не играят един срещу друг, а заедно срещу играта, като за всяка грешка изяждат по парче лют шоколад.  Какво се случи, когато шоколадът свърши – ще научат всички пред екрана на 13 март, събота от 17:00 по bTV Action.

На NoThx толкова му хареса в студиото на „Геймър“, че поиска да остане и за един по-сериозен разговор. Той споделя как става геймър и взема съдбоносното решение да зареже сериозната си професия, за да се посвети на създаването на гейминг и интернет съдържание.  Разкрива откъде идва прякора му и говори за благотворителните инициативи, които той инициира и осъществява.

И това не е всичко! „Геймър“ продължава и извън телевизионния ефир - с подкаста „Двама геймъри и половина“. 

В епизод 7 на видео подкаста  Никола „Zudung“ Будинов и Николай Панталеев споделят как са започнали да се занимават професионално с гейминг? Какво им носят видеоигрите?  Кои клишета за гейминга искат да разбият? И как се промениха електронните спортове през последните няколко години - по света и в България. 

В епизод 8 – верните пътеводители Deadset и Дест разясняват на Натали предстоящата най-великата игра според Дест - Elden Ring.  Deadset ще разкаже за знаковата Starfield на Bethesda.  

Епизодите на „Двама геймъри и половина“ са достъпни на спортната секциа сайта btvnovinite.bg, YouTube и в подкаст каналите на bTV в платформите на Apple, Spotify и Soundcloud.

Тагове:
BTV БТВ Геймър