ADATA Technology обяви пазарния дебют на Premier Extreme SDXC SD7.0 Express Card, оборудвана с SM2708AB SMI контролер и e първата в света маркова SD памет карта, която преминава програмата за верификация (SVP) на организацията SD Association. Това потвърждава, че SD Express картата отговаря на строгите интерфейсни стандарти на SDA за производителност и надеждност. Premier Extreme SDXC Express Card ще позволи на потребителите да се възползват изцяло от най-новите лаптопи с поддръжка на SD Express от всички основни марки компютри.

“Благодарение на компактните си форми, SD картите са били и продължават да бъдат важен инструмент за създателите на съдържание, творческите професионалисти и обикновените потребители, въпреки по-малките им възможности в сравнение с други устройства за съхранение“, споделя Ибсен Чен, директор направление продуктов маркетинг в ADATA. „С SVP верифицираната ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 карта памет, ние даваме на потребителите продукт, който отговаря на стандартите на съвременния свят, където висококачественото съдържание и бързите скорости на трансфер на данни са норма.”

Ултракомпактен форм-фактор с производителност на SSD

С поддръжка за PCIe Gen3x1 и NVMe, ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 Express Card осигурява производителност на четене и запис до 800/700 MB/s, което е приблизително 1,5 пъти по-бързо от SATA SSD. В сравнение с UHS-II и UHS-I SD картите, това е съответно около 2,7 и 8 пъти по-висока скорост.

Premier Extreme SDXC Express Card е обратносъвместима със стандарта UHS-I. Може да се използва с цифрови фотоапарати за висококачествени снимки или 4K видеоклипове и след това да се постави в компютър с поддръжка на SD 7.0 за безпроблемно редактиране или възпроизвеждане. Подобрението на производителността, осигурено от PCIe Gen3x1 и NVMe, поставя ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 наравно със SSD устройствата, но с предимството на форм фактора на SD карта.

Premier Extreme SDXC Express Card поддържа UHS-I със скорост на четене и запис от 100 MB/s и отговаря на V30 Video Speed Class. Това означава, че е напълно квалифицирана да работи с масови приложения за запис на Ultra HD 4K видео, за да помогне на потребителите да създават висококачествено съдържание на професионално ниво.

Premier Extreme SDXC Express Card ще се предлага с 256GB или 512GB капацитет, за да предложи достатъчно място за съхранение за различни нужди. Информацията, която се намира в картата, е защитена по няколко направления. Наличният код за коригиране на грешки гарантира точността на данните, като едновременно с това картата е водо и удароустойчива, защитена от рентгенови лъчи и тествана за оптимална работа при високи и ниски температури.

Тагове:
ADATA Technology