Дружеството за електронни пари iCard организира интензивен курс за студенти или млади специалисти с малък или без практически опит в програмирането на C++. Успешната българска компания, чието мобилно финансово приложение iCard има повече от 1 млн. клиенти в Европа, цели да помогне на прохождащи професионалисти да навлязат в света на бизнеса и да приложат на практика вече усвоената теория, да видят преките ползи от работата си и да получат ценни съвети от доказали се програмисти.

В ролята на лектори ще влязат експерти в областта с дългогодишен стаж в екипа на iCard. Водещ гост лектор ще бъде Георги Георгиев, който има богато портфолио от проекти и опит в преподаването като част от екипа на Virtual Racing School, Telerik Academy, СофтУни и др.

Мастъркласът по програмиране на C++ на iCard е част от събитията, предвидени в дългосрочната стратегия на компанията за подкрепа на млади таланти, инвестиране в техния потенциал и следване на фирмена политика за споделяне на знание и постоянно усъвършенстване на служителите.