Теленор предлага избрани интелигентни продукти на Xiaomi, които могат да бъдат закупени от оператора единствено чрез интернет магазина Купи онлайн.

Електрическият скутер на Xiaomi е лек, стилен и изработен от висококачествен алуминий, който се използва в самолетостроенето. Сгъваем и удобен за съхранение, Xiaomi Mi Electric Scooter притежава електрически двигател, който може да произведе до 500W мощност, максимална скорост от 25 км/ч и пробег до 30 км с едно зареждане. Устройството конвертира и съхранява енергия по време на движение и притежава двойна спирачна система за по-голяма сигурност и контрол. Оборудван е с фар и стоп и идва с две резервни гуми. Чрез Bluеtooth връзка и специалното приложение за мобилен телефон, скутерът предлага на потребителите пълна статистика за използването му. Теленор предлага скутера Xiaomi Mi единствено в Купи онлайн на цена от 799.99 лв.

Mi Robot Builder (Rover) е интерактивен сглобяем робот с 1086 части и дизайн 3 в 1 (танк, булдозер, ровър), оборудван със система за самобалансиране, безжичен контрол чрез приложение за смартфон/таблет и модулно графично програмиране. Устройството предлага още функция програмен контрол, Wireless Extension Sensor, Interface Expansion Sensor и жироскоп. Теленор предлага Xiaomi Mi Robot Builder на цена от 199,99 лв.

Стенният термометър и влагомер на Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor е лесен за настройка и монтаж и притежава безжичен датчик за вътрешна температура и влажност на въздуха и 1,78- инчов LCD екран за лесно наблюдение на температурата и натрупаната влажност. Чрез Bluetooth връзка, показанията на устройството могат да бъдат проследявани и чрез смартфон от всякъде. Теленор го предлага единствено в Купи онлайн на цена от 29,99 лв.

Предложенията са валидни за всички посетители на интернет магазина на Теленор, без значение дали са клиенти на оператора. Повече информация за тези и други предложения на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 и в магазините на оператора и официалните партньори.