Създадена през далечната 1999 г., първата българска електронна поща ABV.bg отбелязва своя 24-ти рожден ден. Сайтът, който е част от водещата дигитална медийна и технологична компания Нет Инфо, оглавява първото място по посещаемост по данни на Гемиус със средно над 2 млн. реални потребители на месечна база. През настоящата 2023 г. АБВ поща предложи на своите потребители изцяло обновена и модерна визия на мобилното приложение, както и подобрена визия на услугата "АБВ на твой домейн". 

Електронната поща ABV.bg е изцяло насочена към обслужване на потребители от България на български език, като дори самото име оригинално е замислено да се асоциира с българското слово. Целта при създаването на успешната платформа е била да няма надписи на английски или на латиница никъде в страницата, за да е по-достъпна за масовата аудитория. 

Възможностите на АБВ Поща са съобразени с последните тенденции в потребителските навици и предпочитания, а мобилното приложение осигурява достъп навсякъде през целия ден.