Нов SSD модел от серия LEGEND беше анонсиран от ADATA тази седмица. Устройството идва под моделното наименование LEGEND 960 MAX и вече е отличено с наградата за продуктов дизайн GOOD DESIGN Award в Япония. Дискът предлага непрекъснати скорости на четене/запис до 7400/6800 MB в секунда, а уникалният 3D дизайн на радиатора може да намали температурите на устройството, монтирано в PS5 конзоли с до 40%.
 
LEGEND 960 MAX използва PCIe 4.0 интерфейс, отговарящ на стандарта NVMe 1.4 и е обратно съвместим с PCIe 3.0. Когато работи с множество интензивни задачи, LEGEND 960 MAX осигурява 750K/630K IOPS произволни скорости на четене/запис, подобрявайки ефективността при мултитаскинг и е подходящ за стимулиране на изключителна производителност в най-новите платформи на Intel или AMD. Професионално проектираният ефект на топлинна конвекция, произведен от 3D профила на ребрата на радиатора, осигурява до 40%  допълнително охлаждане и е оптимално решение за изключително сложни дизайнерски задачи като 3D анимация, разработка на игри и визуална виртуализация.


В допълнение към креативните проекти, LEGEND 960 MAX е идеален избор и за гейминг, а капацитетът му от 4TB напълно отговаря на изискванията за допълнителен сторидж на PS5. Освен това корпусът му от алуминиева сплав осигурява допълнителна повърхност за подобрено разсейване на топлината. Уникалният дизайн на колектора с конвективни радиаторни ребра допълнително отключва удивителния 40% охлаждащ ефект.


LEGEND 960 MAX предоставя уникални предимства за зареждане на системата и буфериране на данни чрез SLC кеш алгоритъм и DRAM Cache Buffering. Цялата продуктова линия е оборудвана с LDPC технология и AES 256-битово криптиране на високо ниво за осигуряване на точно и безопасно предаване на данни и защита на интелектуалната собственост. Осигурена е и 5-годишна гаранция.

Тагове:
ADATA ADATA LEGEND 960 MAX