Ревю: Genesis Krypton 550 Ultralight Gaming Mouse

Наскоро Genesis представя своята 70-грамова геймърска мишка с името Krypton 550 Ultralight Gaming Mouse (ултра лека мишка за гейминг), предлагаща максимална чувствителност от 8 000 DPI.

Ултра леката игрална мишка на Genesis се предлага както в черна, така и в бяла версия, като и двете версии включват PixArt PMW 3325 сензор. Този сензор се отличава с максимална чувствителност от 8 000 DPI и заедно с лекия корпус, прави тази мишка идеална за FPS геймъри. Krypton 550 разполага с възможност за проследяване на движения със скорост до 100 инча в секунда.

Външения корпус на Krypton 550 тежи само 70 грама благодарение на перфорациите с дизайн на пчелна пита, направени на горния капак на мишката, които освен тази си футкция да олекотяват, те позволяват и на дланта ви да диша, предотвратявайки изпотяване. 

Мишка разполага с общо седем бутона, които използват суичове Huano, който има живот от 20 милиона щраквания и ниско налягане на задействане от само 80 грама натиск. Седемте бутона са програмируеми, което позволява задаване на различни макроси на всеки бутон, които могат да бъдат записани директно на вградена памет на Krypton 550. Веднъж запазени във вътрешната памет настройки ще работят на всеки компютър, без да е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер.

 

Ултра леката игрална мишка на Genesi разполага и с възможност за задаване на персонализиран цвят за светодиодите на RGB подсветката от външната страна на корпуса и различни цветове за светлината във вътрешността на мишката. Това позволява на потребителя да се наслаждава на ефекта PRISMO.

Krypton 550 идва с 1.8-метров USB кабел, отличаващ се с текстилна оплетка, осигуряваща повишена издръжливост.

Genesis Krypton 550 може да намерите на цени от 45 до 50лв в повечето магазини.

Благодарим на GENESIS за предоставения продукт за ревю.

Авотр: Екип ТВНОВИНИ.