Тайванският производител на DRAM модули и NAND Flash продукти ADATA Technology ще участва за първи път на тазгодишния Световен мобилен конгрес в Барселона. ADATA и XPG ще представят редица мобилни и гейминг решения като последно поколение леки външни клетъчни батерии с висока плътност и аудио гейминг сет с 5,2-канален съраунд звук.

XPG аудио продукти за гейминг

EMIX H30 и SOLOX F30 са първият опит от страна на XPG бранда да се представи завършено аудио гейминг решение с допълнителна функционалност. EMIX H30 са слушалки за глава с over-ear дизайн, които идват с мощен бас и 53-милиметрови драйвери, с честота от 20Hz до 20000Hz, дишаща мемори пяна, адаптираща се лента за глава и отделящ се микрофон. SOLOX F30 е усилвател със 7,1-канален виртуален съраунд звук с четири предварително зададени аудио режима.

EMIX I30 са леки и компактни in-ear слушалки, подходящи за гейминг с 5,2-канален съраунд звук със специална вътрешна вакуумна технология и 13,5-милиметрови драйвери.

Най-добрите гейминг аксесоари за мобилни потребители

ADATA ще представи разнообразие от мобилни аксесоари като пад за безжично зареждане, външни батерии, карти памет и още много други решения, които подобряват цялостното гейминг изживяване.

CW0050 е пад за безжично зареждане с дебелина едва 6 мм, който поддържа най-новия Qi стандарт за безжично зареждане за последните модели мобилни устройства като Apple iPhone 8, iPhone X и Samsung Galaxy 8 / Note 8.

Компанията ще представи и най-новите си външни батерии с висока плътност P10050, P16750 и P20010, както и подобрени сторидж решения като 5TB външен хард диск и 1TB USB-C външно SSD.