Потребителите на предплатените услуги на Теленор, които активират стартов пакет Теленор със стандартен предплатен план на препоръчителни цени от 6 или 8 лв. до 31 август 2018 г., ще получат двойно поголям първоначален кредит и двойно повече МВ за мобилен интернет на максимална скорост от предлаганото с тези пакети досега.

Потребителите, които активират стартов пакет Теленор на цена 6 лева със стандартен предплатен план в промоционалния период, вече ще разполагат с 6 лв. първоначален кредит, валиден за 60 дни, както и с вече 2000 МВ за мобилен интернет на максимална скорост (вместо 1000 МВ), валидни за ползване както в България, така и в роуминг в зона ЕС, валидни за 14 дни.

Пакетът предлага още и 100 минути за разговори в мрежата на Теленор и 50 минути за разговори към всички национални мрежи и в роуминг в зона ЕС и 10GB пространство за съхранение на снимки и видео с услугата Capture.

Потребителите на предплатен стартов пакет Теленор на цена от 8 лева със стандартен предплатен план, които активират пакета си до 31 август също ще получат 6 лв. първоначален кредит, валиден за период от 60 дни, вместо обичайните 3 лв., а също и 4000 МВ за мобилен интернет на максимална скорост (вместо обичайните 2000 МВ), валидни за 14 дни, които могат да се ползват както в България, така и в роуминг в зона ЕС. С пакета, потребителите разполагат също със 100 минути за разговори към всички национални мрежи и в роуминг в зона ЕС, 100 минути и 100 SMS в мрежата на Теленор и 10GB пространство за съхранение на снимки и видео с услугата Capture.

Повече информация за тези и други предложения на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 и в магазините на оператора и официалните партньори.