Снимки на Xiaomi Mi Mix 2s показват изрязан дисплей като в iPhone X.
Xiaomi често се вдъхновява от Аpple за дизайна на своите продукти и софтуер и не е изключено да направи това пак в нова версия на безрамковия телефон Mi Mix 2.

Към тази възможност ни насочват появили се в китайската социална мрежа Weibo снимки, за които се твърди, че показват телефон на име Xiaomi Mi Mix 2s. Кадрите разкриват телефон с изрязан в горната част дисплей, който силно напомня на най-характерната особеност на iPhone X, предава Mobile Bulgaria.

По този начин компанията може да постави селфи камерата на по-подходящо място, защото в актуалния модел се намира в долната част под екрана. По този начин може да бъде намалена и долната рамка, за да може дисплея да покрие по-голяма част от предната страна, но снимките не показват добре долната част.

Засега няма потвърждение за автентичността на снимките и все още имаме съмнения дали не са компютърно манипулирани, но подобна възможност е силно вероятна.

Истината е, че Xiaomi бяха първата компания пуснала безрамков смартфон на пазара, а устройствата на компанията се отличават не само с ниската си и достъпна цена, но и с високото си качество.

Снимки:Xiaomi Mi Mix 2s