От началото на февруари приложението B-Trust Mobile, разработка на БОРИКА АД, вече е налично в AppGallery. Платформата дава възможност за отдалечена идентификация и електронно подписване на документи само с мобилно устройство и наличието на интернет връзка. Процесът на идентификация е много бърз, интуитивен, лесен за изпълнение и отнема по-малко от 5 минути. Идентификацията става на база снимка на документ за самоличност и селфи. 

Наред с удобството и спестеното време, сред основните предимства на B-Trust Mobile са високото  ниво на сигурност, гарантирана от БОРИКА, и правната валидност на документите. Припомняме, че отдалечената идентификация е равносилна на лично явяване с документ за самоличност, а облачният електронен подпис има силата на саморъчно положен подпис. Приложението поддържа история и архив на всички подписани документи.

„Вярваме, че добавяйки B-Trust Mobile в AppGallery ще направим още по-удобна и лесна инсталацията на приложението за клиентите на Huawei”, споделя Мартин Орешарски, директор „Удостоверителни услуги“ в БОРИКА.

AppGallery е един от трите най-големи магазини за приложения в световен мащаб, като предлага голямо разнообразие от глобални и локални приложения в 18 категории, включително навигация и транспорт, новини, социални медии и др. Магазинът за приложения AppGallery е достъпен в повече от 170 държави и региони, с 560 милиона активни потребители месечно в световен мащаб. AppGallery вече е достъпен и на новите флагмани на компанията от култовата серия P – Huawei P50 Pro и Huawei P50 Pocket

Приложението B-Trust Mobile може да бъде свалено безплатно от АppGallery 

Тагове:
AppGallery