Новият флагман на HONOR Magic6 Pro може да бъде поръчан предварително от А1.bg в брой и на изплащане. Потребителите, които закупят модела до 11 март, ще го получат в комплект със смарт часовника HONOR Watch 4, бързо зарядно HONOR SuperCharge 100W и специален калъф за модела HONOR Magic6 Pro PU Bracket.
 
HONOR Magic6 Pro разполага с 6,8-инчoв извит OLED LTPO дисплей с резолюция 1280x2800p и до 120 Hz честота на опресняване. Устройството е снабдено с 512 GB вградена памет и 12 GB RAM памет, както и с мощния Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 чипсет, който гарантира безпрецедентна производителност, съчетана с висока енергийна ефективност. Моделът се предлага в два цвята – черен и зелен, а към всеки от тях има и калъф HONOR Magic6 Pro PU Bracket в същия цвят.
 
Най-новият смартфон на HONOR притежава и изключително издръжлива батерия с капацитет 5 600 mAh, която поддържа безжично зареждане с до 66 W и зареждане чрез USB-C кабел с до 80 W. Смартфонът разполага с оптимизирана технология за охлаждане, която гарантира постоянно висока производителност дори при пълно натоварване.
 
HONOR Magic6 Pro има тройна основна камера, която включва 50 МР широкоъгълен сензор, 50 МР ултра широкоъгълен сензор и 180 МР перископна камера с 2,5х оптично увеличаване. Устройството притежава и 50 MPселфи камера с 3D лицево разпознаване.
 
Смарт часовникът HONOR Watch 4, който идва в комплект със смартфона, разполага с 1,75-инчoв AMOLEDдисплей, над 80 спортни режима и множество функции за проследяване на здравните показатели като измерване на пулса и наситеността на кислород в кръвта, проследяване на съня и нивата на стрес и други.
 
Той е водоустойчив, поддържа Bluetooth разговори и GPS за прецизно проследяване и локализиране на местоположението в реално време. Вградената му батерия с капацитет 451 mAh предлага до 14 дни живот на батерията, което гарантира безпроблемна ежедневна употреба.
 
HONOR Magic6 Pro може да бъде поръчан онлайн от A1.bg на цена от 55,50 лева на месец за три години или за 1 639,99 лева в брой с мобилните планове Unlimited.