Новото попълнение в смартфон портфолиото на HMD Global, Nokia G11 Plus, вече се продава в България. Още с покупката му можете да се възползвате от предимствата на Android 12 и емблематичния за марката дълготраен живот на батерията – до три дни само с едно зареждане.
 
Водещи в бранша актуализации за по-дълъг живот
С два пъти повече редовни ъпдейти на сигурността от конкурентните устройства, Nokia G11 Plus гарантира, че вашето съдържание и онлайн дейности са защитени и сега, и за години напред. Поддържа се както отключване с пръстов отпечатък, така и с лицево разпознаване за пълно спокойствие, а с режима "Маска" ползването му е лесно във всяка ситуация.
 
Можете да се насладите на най-новия Android 12 в целия му блясък - от по-персонализиран потребителски интерфейс до скролване на скрийншотовете. Благодарение на обещанието за двугодишен софтуерен ъпгрейд на Nokia G11 Plus, вече можете да очаквате свежите функции и иновации, които ще донесе следващата версия на Android.
 
След години, когато дойде време да „пенсионирате“ Nokia G11 Plus, можете да разчитате, че HMD Global ще рециклира устройството, като даде нов живот на частите му и намали въздействието на електронния отпадък върху околната среда.
 
Премиум дизайн на щадяща портфейла цена
Nokia G11 Plus е с тънък корспус и елегантен скандинавски дизайн, в който е „опакована“ мощната му батерия с тридневен живот. Тя ви дава спокойствие, дори ако забравите зарядното вкъщи по време на уикенда извън града. Налична само в телефоните Nokia, функцията Super Battery Saver ще ви осигури допълнителни няколко часа, когато имате най-голяма нужда от тях.
 
Здравият поликарбонатен корпус е строго тестван за издръжливост и се предлага в цветно покритие, което красиво променя нюанса си на различна светлина.
 
Камера за снимки, достойни за споделяне
50-мегапикселовата камера се подпомага от технология с изкуствен интелект, за да създава ясни и динамични снимки при всякаква осветеност, така че можете да проявите креативността си. Режимът "Super Night" ще се погрижи детайлите да са ясни и в най-тъмните часове на денонощието.
 
Съобразеният с търсенето на потребителите размер на HD+ екрана от 6,5 инча е в златната среда – удобен е и за захват с ръка, и за поставяне в джоба. Безпроблемното изживяване благодарение на честотата на опресняване от 90 Hz превръща Nokia G11 Plus в мечтаното устройство за работа и развлечения.
 
Цена и наличност
Nokia G11 Plus е наличен в България в цвят Blue и конфигурация 4/64 на препоръчителна цена 309 лева.
 

Тагове:
Nokia G11 Plus Nokia