Собственият магазин за приложения на Huawei – AppGallery, продължава разширяването на селекцията на най-полезните приложения за здраве. Днес Huawei обяви новото си партньорство с Withings, френска компания за свързани устройства, чието популярно приложение Health Mate вече е налично в AppGallery.

Приложението Health Mate позволява на потребителите да визуализират своите здравни данни. То показва напредъка им чрез създаване на персонализирани инфографики, съобщения и съвети въз основа на техните данни и здравословно състояние. Същевременно приложението работи и като личен здравен консултант, предупреждавайки за потенциални здравословни проблеми, за да могат да се предприемат необходимите превантивни стъпки.

Предоставяйки напълно интегрирано изживяване, приложението Health Mate не само проследява физическата активност, но и съня, теглото и много други жизненоважни фактори. Това помага на потребителите да усъвършенстват своите фитнес упражнения и да следят

тенденциите и напредъка си*. Съобразявайки се с индивидуалната здравна цел на всеки потребител, приложението осигурява нужната подкрепа за постигането й.

„Приложението Withings Health Mate е новото попълнение в AppGallery, което осигурява цялостен начин за превантивно проследяване на здравните параметри и насърчава потребителите да правят положителни поведенчески промени и да увеличават здравословните активности. За нас е огромна привилегия да си сътрудничим с екип от професионалисти от Withings и очакваме с нетърпение да подкрепим по-нататъшното развитие на Withings в AppGallery“, сподели Невена Петрова, мениджър бизнес развитие на Huawei Mobile Services за България и Северна Македония.

Huawei предоставя приложението Withings Health Mate на милиони потребители в повече от 170 държави и на 11 езика**. За да изтеглят приложението, потребителите могат да посетят магазина за приложения AppGallery, който е наличен на всеки Huawei смартфон или таблет и може да се изтегли и използва и на всеки друг Android смартфон.