Китайската компания Vivo се готви да пусне продуктивният смартфон V15 Pro с мощна прибираща се камера. Сега това устройство се появи на първите снимки.

Според наличната информация, 32-мегапикселовият сензор ще бъде използван като част от перископната камера. Тройната основна камера ще бъде разположена в задната част на кутията: тя ще комбинира сензори с 48 милиона, 8 милиона и 5 милиона пиксела.

Екранът ще бъде Super AMOLED.

Скенерът за пръстови отпечатъци ще бъде интегриран директно в областта на дисплея, за да разпознава потребителите чрез пръстови отпечатъци.

Според новите данни устройството ще се базира на процесор Snapdragon 675. Този чип съдържа осем ядра Kryo 460 до 2.0 GHz, графичния ускорител Adreno 612 и Qualcomm AI Engine. Модемът Snapdragon X12 LTE теоретично ви позволява да изтегляте данни със скорост до 600 Mbps.

Говори се, че оборудването ще включва 6 GB оперативна памет и флаш памет с капацитет 128 GB. Като софтуерна платформа, най-вероятно ще се използва операционната система Android 9.0 Pie.
Премиерата на смартфона Vivo V15 Pro ще се проведе на 20 февруари, няколко дни преди официалното откриване на изложението на мобилната индустрия Mobile World Congress (MWC) 2019.