През октомври Extreme Channel продължава да предлага на вниманието на зрителите още смесени бойни изкуства с водещия боен клуб в Африка – Extreme Fighting Championship – всеки делничен ден в 21.00 ч. Най-голямото състезание по смесени бойни изкуства в Южна Африка е наситено с епични битки, в които се изявяват някои от най-добрите ММА бойци в света, борейки се да бъдат коронясани като шампиони във вълнуващи двубои в клетка и в стандартни битки!

„Nitro Circus“ обединява в един колектив някои от най-добрите екшън спортни звезди в света, които преминават границите на възможното в световните екшън спортове начело с неповторимия Травис Пастрана. Присъединете си към момчетата (и момичетата!) от „Nitro Circus“, които се надпреварват до краен предел във всеки епизод с уникални каскади, вариращи от екстремно каране на мотори до смъртоносни скокове – всеки делничен ден в 18.00 ч. Гледайте оригиналния сериал „Nitro Circus“, който се превърна в световен феномен, съчетавайки зрелищни и опасни каскади и нон стоп екшън зад кулисите. Не пропускайте и уникалната поредица „Nitro Circus: Crazy Train“, в която Травис Пастрана и неговите приятели тръгват на епично пътешествие по целия свят. Очаквайте и “Nitrocircus: AllAccess” - атрактивни представления и подвизи извън сцената на екипа на „Nitro Circus“!

Extreme Channel ще отведе зрителите към някои от най-добрите моменти от една от най-атрактивните дестинации на X Games – Норвегия – всеки делничен ден в 20.00 ч. Гледайте най-доброто от последните зимни X Games, проведени там – най-големите скокове, най-дивите каскадите и най-безумните падания! Атлетите, които ще видите, са на върха в своите спортове и се състезават за короната на шампион на X Games! Ще ви дадем възможност да надникнете и зад кулисите в света на X Games, където екшънът е не по-малко атрактивен.

GRID е бързо развиващ се спорт, който съчетава елементи от спринтиране, гимнастика, вдигане на тежести и силови дисциплини. Всеки отбор получава списък с упражнения, които да изпълни възможно най-бързо, преминавайки през четирите сегмента на „решетката“. Атлетите не могат да определят сами темпото си по време на надпреварата. Всяко състезание има фиксирано кратко време за изпълнение, така че няма време за поемане на дъх, за наваксване и за прегрупиране. Състезателите имат само една опция – газ до дупка! С участието на топ спортисти в съответните дисциплини, които демонстрират върха на възможностите си, GRID е високооктаново състезание, което можете да гледате ексклузивно по Extreme Channel от 11 октомври, всеки делничен ден в 18.00 ч.