На 2 септември (петък) от 22:30 ч. bTV започва излъчването на вълнуващия мини сериал „Аферата „Стани богат“ (Quiz, 2020 г.), базиран на най-скандалния случай в над 22-годишната история на най-великата телевизионна игра. Трите епизода от поредицата за грандиозната измама в британската версия на формата ще бъдат показани на 2, 3 и 4 септември (петък, събота и неделя).
 
Сериалът разказва за Чарлз Инграм – бивш майор от британската армия, който предизвика огромен скандал, след като печели 1 милион паунда в „Стани богат“, но след това е уличен в измама.
 
Майор Чарлз Инграм изобщо не си пада по викторини, но за съпругата му Даяна и зет му Ейдриън това е начин на живот. Двамата сбъдват мечтата си и участват в легендарното шоу „Стани богат“, но се провалят и отпадат твърде рано. Единственото, което им остава, за да се избавят от затрудненото си финансово положение, е да запишат нищо неподозиращия Чарлз.
 
Бившият майор е избран и се принуждава да се появи в ефир, но в първата вечер от играта си (9 септември 2001 г.) се справя изключително посредствено. Във втората вечер обаче Чарлз минава с лекота през всички въпроси и печели голямата награда от 1 милион паунда. Продуцентите намират „знанията“ му за съмнителни и ги свързват с невиждан досега опит за измама, свързан с покашляния от публиката.
 
Проследете пътя на великата игра „Стани богат“ – от идеята за създаването ѝ, през телевизионната подготовка и реализация, до разкриването на най-големия опит за измама и последвалия процес, завършил с присъда – на 2, 3 и 4 септември само по bTV!
 
А от 5 септември по bTV стартират новите епизоди на българския „Стани богат“. Екипът на шоуто е подготвил широк спектър от интересни и любопитни въпроси, които всяка делнична вечер от 18:00 ч. ще провокират както знанията на участниците, така и тези на зрителите.