AMC обяви, че ще излъчи финалните шест епизода от последния сезон на „Пази се от живите мъртви“ през октомври. Сезон 8 се на хитовия сериал се завръща с финалната си част на 23 октомври в 23.00 ч. и ще завърши на 20 ноември в същия час с два последователни епизода. 

             

Сега, когато Шрайк (Мая Ешет) и нейното влияние са изчезнали, Мадисън (Ким Дикенс) си поставя за цел да превърне PADRE в безопасно убежище. Но по този начин островът се превръща в мишена, както и в маяк, тъй като мълвата за Мадисън и за тази земя на ресурси се разпространява, привличайки нежелано внимание. Това отново поставя PADRE в опасност и е под въпрос дали нашите герои изобщо ще могат и дали си заслужава да го спасят…

АМС пусна и официалния трейлър за финалната част на „Пази се от живите мъртви“ - https://www.youtube.com/embed/H6Fq_Ijkee0?si=OrE5J2_27c6OyoVm

 В сезон 8 на „Пази се от живите мъртви“ участват Лени Джеймс, Ким Дикенс, Колман Доминго, Даней Гарсия, Остин Амелио, Кристин Еванджелиста, Карън Дейвид, Джена Елфман и Рубен Блейдс. 

„Пази се от живите мъртви“ е продукция на AMC Studios. Изпълнителни продуценти са Скот М. Гимпъл, шоурънърите Андрю Чамблис и Иън Голдбърг, както и Робърт Къркман, Дейвид Алпърт, Гейл Ан Хърд и Грег Никотеро.