Epic Trails

От 8 февруари, всеки делничен ден, 18.30 ч.

„Epic Trails“ е визуално зашеметяващ телевизионен сериал, който „върви“ заедно с авантюриста на дивата пустош Ерик Хансън по време на неговите пътшествия, целящи да открият най-невероятните пътеки в света. Във всеки 30-минутен епизод Ерик отвежда зрителите на спиращи дъха приключения и разказва уникални истории за местата и хората, които среща по своя път.

 

Dumball: Idiots in India

От 2 февруари, всеки делничен ден, 23.00 ч.

Не пропускайте втория сезон на „Dumball: Idiots In India“ – екстремното рали шоу, което проследява най-щурите автомобилисти в света, които се впускат в най-ексцентричното състезание, познато като „Дъмбол“ (The Dumball). „Дъмбол“ е най-известното рали с таратайки в света, на което щури автомобилисти се състезават с амортизирани автомобили, мъчейки се да стигнат с тях колкото могат по-далече в продължение на една седмица.  

Създадено в отговор на супер елитното състезание за суперавтомобили „Гъмбол“ („The Gumball“), това предизвикателство за шофьорите е негова пълна противоположност. Автомобилите, участващи в „Дъмбол“  не струват почти нищо и това не е реално състезание, но има големи награди.  Карайте заедно с екипите на „Dumball: Idiots In India“, докато те  изминават стотици километри по най-грубите пътища в Индия и предизвикателствата принуждават шофьорите да се сближат с местните жители. Всеки епизод от поредицата ще следва 36-те отбора, докато те обикалят с емблематичните си превозни средства, някои от които вече не се произвеждат поради една единствена причина – те са напълно ненадеждни.   

И тъй като колите са буквално най-евтините възможни возила, това рали с таратайки си е направо едно непроходимо предизвикателство!

 

Winter X-Games

Всеки делничен ден, 21.00 ч.

Това е времето на годината, когато е най-добрите сноубордисти и скиори от света се събира в Аспен, Колорадо, за зимните X-Games. 

Тазгодишното събитие се проведе в края на януари и Extreme Channel скоро ще ви го представи, но за да събуди апетита ви, каналът прави преглед на някои от най-добрите сериите X-Games Aspen от последните няколко години.  От големи въздушни каскади до халфпайп и невероятни технически изпълнения - X-Games винаги са невероятна атракция! Насладете на спектакъла X-Games Aspen в поредица от епизоди всеки делничен ден в 20.00 ч. !