Любимите филми, с които JimJam ще зарадва децата през април ще бъдат „Строубъри Шорткейк: Високо в небето“, „Герои на града“, „Строителят Боб: Голямото изкопаване на динозавър“, „Строителят Боб: Легендата за златния чук“, „Ваканцията на Кайю“, „Отгатни колко те обичам“ и „Томас и приятели“! 

Не пропускайте веселата ваканция на Кайю и заедно с него научете повече за празничните традиции по света и за значението на даването и споделянето. Вижте го как раздава някои от своите играчки, когато научава, че има деца по света, които нямат с какво да си играят. Вижте също как Строубъри Шорткейк решава проблеми с въображение и с работа в екип, като например да помогне за спасяването на регион, застрашен от намаляващите запаси от вода, и как Строителят Боб и неговият екип строят весел лунапарк, но изненадващо изкопават скелет на динозавър. Научете повече за обичта и за семейните ценности с Малкото кафяво зайче и баща му – Големият кафяв заек, и се впуснете във вълнуващи приключения по релсите със синьото парно локомотивче Томас и неговите приятели! 

Малките зрители могат да очакват по канал JimJam и премиерния сериал „Падълс - прегръщащото полярно мече“ – от 1 април, всеки ден, 8.20 и 20.00 ч.

Очарователен, вълнуващ и много забавен, сериалът разказва историята на едно мило, любвеобилно и много игриво полярно мече, което случайно е пренесено от щъркел до замръзналата река Шанън в Ирландия и е отгледано от глутница ирландски вълкодави. Чрез приключенията и откритията на забавния и пухкав главен герой Падълс и неговите приятели Брейкън, Брайди и Фейгън във вълшебния свят на брега на реката сериалът показва на малките зрители, че отбелязването на различията е чудесен начин да се учиш и че да си различен е нещо, на което трябва да се радваме.

Тагове:
анимация JimJam