Филмовите уикенди на JimJam с любими герои ще представят филмите „Герои на града“, „Пожарникарят Сам: Сигнал за извънземни“, „Строителят Боб: Мега машини“ и „Строубъри Шорткейк: Високо в небето“ – всяка събота и неделя в 13.16 ч.

В „Герои на града“ полицейската кола Поли и пожарникарската кола Фиона помагат на хората от града да залавят крадци, да гасят пожари и да решават тайнствени случаи. Това са истории, които носят послание за помощ, споделяне и грижа. В тези истории всеки може да бъде герой!


В „Пожарникарят Сам: Сигнал за извънземни“ Бък Дъглас – прочутият водещ на телевизионното шоу "По следите на извънземните" пристига в Понтипанди и всички се впускат в търсене на извънземни. Не пропускайте приключенията, в които Пожарникарят Сам ще трябва да се справи с неподозирани предизвикателства.


В „Строителят Боб: Мега машини“ Боб и екипът му се събират заедно с Мега машините, за да построят нов язовир и резервоар за Спринг сити – но дали са достатъчно подготвени за това мега предизвикателство и дали работата в екип ще им помогне? 


В „Строубъри Шорткейк: Високо в небето“ Строубъри Шорткейк настоява, че въображението и работата в екип могат да помогнат за спасяването региона, застрашен от намаляващите запаси от вода в града… Дали малката героиня и нейните приятели ще успеят да помогнат за решаването на проблема?

Тагове:
анимация JimJam